meer... klik !

meer...klik!

start-video...klik!

 


Het sfeervolle, geheel in Balinese stijl gebouwde, restaurant is open van 7:00 u. tot 22:00 u. Het bevindt zich in het midden van de tropische tuin en U hebt er een uitzicht over het zwembad, tuin en rijstvelden. Er heerst een relaxte tropische sfeer zodat U uitgebreid en ongestoord kunt genieten van uw ontbijt, lunch of diner.

 
                         - Het restaurant -


  -Onze altijd
   vriendelijke staf-


 - Uw gastvrouw en tevens kokkin, Wina  -


Onze altijd vriendelijke Balinese stafleden zullen U op uw wenken bedienen en aan al uw wensen voldoen. Uw gastvrouw is tevens de kokkin en bereidt de heerlijkste gerechten om uw maag en tong te strelen.

Er is een groot scala aan keuze uit de uitgebreide menukaart van Sawah Lovina. Onze menukaart biedt U de keuze uit zowel Indonesische als Balinese en Europese gerechten. Alle ingrediŽnten zoals groente, vlees, fruit en specerijen worden vers ingeslagen en de vis verkrijgen we vers van de lokale vissers die ze diezelfde dag nog gevangen hebben.

  
              - Vele soorten drankjes -

Ook is er een uitgebreid assortiment aan drankjes te verkrijgen zoals b.v. de vele verse tropische juices, enkele goede lokale wijnen of cocktails. Als U speciale wensen heeft horen wij dit graag van U zodat wij deze kunnen vervullen.


MENU a lŗ Carte

...smakelijk eten !