meer... klik !

meer...klik!

start-video...klik!

 

 


Langs de adembenemende tropische tuin bevinden zich 6 comfortabele bungalows gebouwd in Balinese stijl, waarvan enkele met airconditioning en andere met plafondventilator uitgerust zijn.

De ruime kamers zijn voorzien van warm  en koud water, douche en afsluitbaar toilet zijn gescheiden en er staat een tweepersoons bed in dat overkapt is met een exotische klamboe.

Er bestaat ook de mogelijkheid om er een extra bed bij te plaatsen voor een eventuele 3e persoon.

 
              - Tropische tuin -

Elke bungalow is voorzien van een ruim terras omringd door vele planten en bloemen.
Het restaurant is van 7:00 u. tot 22:00 u. open.
Thee en Balinese koffie worden de gehele dag gratis geserveerd.De rest van de dag zullen onze stafleden het U zo aangenaam mogelijk maken en uw wensen vervullen.

Vanuit de achterzijde van de tuin kijkt U uit over wondermooie rijstvelden naar de zee, welke zich op een afstand van 100 meter bevindt.
Sawah Lovina kan, gedurende het gehele jaar, gehuurd worden voor elke periode .


Wij garanderen U de Westerse hygine en Oosterse gastvrijheid.- Bungalow -


- Toegang bungalow -- Deur in Balinese stijl -

In de tropische tuin kan U geheel tot rust komen door de vele bloemen, planten, vogels en vlinders die er zich thuis voelen. 's Avonds is dit alles sprookjesachtig verlicht en kunt U zich wanen in het hemelse paradijs onder de met duizenden sterren bezaaide tropische hemel. En als U daarna geniet van uw nachtrust waakt een nachtwaker over het terrein en uw dromen.

        
            - Panorama rijstveld en zeezicht -
click here!
        - voor vergroting klik op foto!

 

 
 
- Ons Zwembad -